banner_cykelrytter

Forside > Øvrige foreninger > Idrætsforeningen
Om foreningen

Politiets idrætsforening i Midt- og Vestsjælland har fået deres egen ”hjemmeside” hvor der fremover vil være relevante oplysninger omkring foreningen samt oplysninger om nogle af de arrangementer som foreningens medlemmer deltager i. Hjemmesiden er ny og teksten du kan læse her på velkomstsiden og i fanerne er midlertidige. Hvis du har forslag til strukturen og indholdet af hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.

God fornøjelse.

september 2017