banner_politiforening

Forside > Nyhedsarkiv > 2014
Nyhedsarkiv 2014

Politiforeningen ønsker alle det bedste her i december måned og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

glaedelig jul 2011

Denne analyse må da give stof til eftertanke hos den Øverste Ledelse i landets politikredse. Mon ikke vi alle i større eller mindre grad kan nikke genkendende til ledelsesformen. Læs PET-rapporten og døm selv.

PET-rapport

Læs også Politforbundets formands syn på sagen HER.

PG København

Lederreformfarce, sådan udtrykker Mogens Heggelund sig om den tilsyneladende never ending story og, at de fleste formentlig selv kunne have fundet på en bedre løsning til håndtering af situationen, men at man tager større hensyn til formelle regler end til de menneskelige og personalepolitiske, det kommer til gengæld ikke bag på ham. Det er sådan organisationen bliver styret og i øvrigt er blevet det gennem længere tid. Situationen er blot den, at alle skubber aben videre. Vores ledelse kan med rimelig ret sende den til Rigspolitiet, som sender den til Moderniseringsstyrelsen, som har forhørt sig hos Kammeradvokaten, som henholder sig til gældende regler. Tilbage står der bare ca. 60 kolleger, som i den grad føler sig behandlet værre end ??????
Mogens vil kontakte Politiforbundet og sikre, at man derfra lægger maksimalt pres på Rigspolitiet.

Sagen er i sin enkelthed den, at der er gået juristeri i manglende besættelse af en enkelt stilling hos Bornholms Politi, hvor man mangler en leder til en afdeling på 10-12 mand... det betyder nu, at de kolleger, der blev vraget og som man ikke kunne tilbyde en passende stilling - nu pludselig igen er i spil til stillingen som politikommisær på Bornholm. Unægteligt en uskøn affære.

Denne og andre situationer efterlader desværre de ansatte med et indtryk af et Rigspoliti med en noget reduceret troværdighed. Det er ikke bare et problem for Rigspolitiet, men et problem for hele politiet, slutter Mogens Heggelund

maj 2018