banner_test

Forside > Medlemsskab
Medlemskab

Som medlem af foreningen optages efter ansøgning alle tjenestegørende og pensionerede polititjenestemænd, samt andre ansatte i politiet med mindst 3 måneders anciennitet.
Alle medlemmer modtager et medlemsbevis og foreningsemblem samt efter ønske sektionslovene.

Endvidere får du et IPA-pas, der i utallige tilfælde har medvirket til venskabelig og kollegiale håndsrækninger i udlandet i uforudsete situationer.
IPA Sektion Danmark har tilbud, hvor du kan holde billig ferie i ind- og udland ved at benytte IPA-Husene, der findes overalt i Europa og i flere andre lande.

Danmark har 5 IPA-Huse, der kan lejes for et meget rimeligt beløb.

Der arrangeres større fællesrejser til spændende rejsemål.

Lokalforeningerne står for arrangementer af forskellig art, hvor der også er mulighed for privat indkvartering, hvilket er med til at skabe venskaber.

Dine børn kan også få glæde af IPA Sektion Danmark arrangerer lejrskoler for de 9-12 årige i et IPA-Hus, skonnertsejlads for de 13-16 årige i det sydfynske øhav, aktivitetstur til Tjekkiet for de 15-17 årige og seminar på Gimborn for de 18-27 årige

Rejsesekretæren hjælper gerne med yderligere oplysninger.
Hobbysekretæren er behjælpelig med at skabe kontakt til alle, der er interesseret i bytning af politieffekter fx foto – hunde – og radiointeresserede m.m. eller pennevenner.
Materielforvalteren sælger mange ting med IPA-logo, som kan bruges til gaver m.m.

Som medlem får du 4 gange om året bladet IPA-Nyt, hvori medlemmerne fortæller om rejser, oplevelser, arrangementer og meget andet.

For et beskedent kontingent kan du altså få del i ovennævnte og meget mere, men det er op til dig selv.

Mulighederne er næsten ubegrænsede, og venskab kan ikke gøres op i penge.